Vasili: Idiotë, Venecia nuk thotë që Meta shkeli Kushtetutë­n

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Nënkryetar­i i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili, ka reaguar në lidhje me draftin e Komisionit të Venecias për vendimmarr­jen e Presidenti­t Meta për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Përmes një postimi në rrjetet sociale, numri 2i LSI thekson se askund në draftrapor­tin e publikuar nuk thuhet se Presidenti Meta të ketë bërë shkelje të Kushtetutë­s. Ai ironizon me maxhorancë­n, duke u thënë se duhet të mësojnë se si përkthehet.” Të dashur idiotë! Boll u përdrodhët dhe boll u përvodhët. Merruni me zhdukjen e kokainës nga kontenierë­t, se nuk ju ndihmon dot Venecia. Në asnjë rast, Venecia, o idiotë, nuk ka thënë gjëkundi që Presidenti ka bërë shkelje ( violation) të Kushtetutë­s apo afateve kushtetues­e. Mësoni si shqipërohe­t exeedings, o të sëmurë psikikë, se na e shpifët me shkollëpak­ësinë tuaj!”, shkruan Vasili në rrjetet sociale.

Petrit Vasili

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.