NË PRITJE TË VENDIMIT TË SKEPTIKËVE

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Pas vendimit pozitiv të Gjermanisë që tha "PO", për çeljen e negociatav­e të Shqipërisë, tashmë pritet me interes edhe vendimi i Holandës dhe Francës, që deri më tani kanë përbërë pjesën kryesore të grupit të vendeve skeptike. Pasi të marrin vendimin të gjitha vendet në parlamente­t nacionale, do të votohet në tetor në Këshillin Europian për të çelur zyrtarisht këtë proces, duke vazhduar me kapitujt e parë pranverën e ardhshme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.