Panorama (Albania) : 2019-09-29

AKTUALITET : 10 : 10

AKTUALITET

PANORAMA 10 29 2019 E DIEL SHTATOR DREJTORI POLICISË I RI I Në momentin e plagosjes së 27- vjeçarit në qendër të Lezhës, në këtë qytet ndodhej drejtori i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu. Vizita e tij ishte në kuadër të prezantimi­t të kreut të ri të Drejtorisë Vendore të Policisë Lezhë, Erigert Mitrit. Ky i fundit më parë ka mbajtur postin e drejtorit të Komisarit të Policisë në Fier, ndërsa gjatë karrierës në Polici, ka mbajtur dhe disa detyra të rëndësishm­e në Policinë e Shtetit. Mitri zëvendëson në postin e ri, Ferdinand Marën, i cili ka mbajtur detyrën e drejtorit të Policisë Vendore në Lezhë 18 muajt e fundit. Tashmë, Mara do të mbajë postin e këshilltar­it pranë Drejtorisë së Përgjithsh­me të Policisë së Shtetit. PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.