TRAFIKU

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Rasti i suedezit Rickard Sebastian Vall, që ka tentuar të trafikonte armë nga Kosova, nuk është i vetmi. Edhe më herët, Krimet e Rënda kanë hetuar dhe më pas dënuar persona, të cilët kanë tentuar të kalojnë nga kufiri çantat me armë, në disa raste janë arrestuar edhe brenda territorit të vendit tonë. Rasti i fundit është i një kosovari, i cili u kap në Elbasan me një seri armësh dhe jo vetëm. Duke iu referuar burimeve, për këtë rast Prokuroria kishte bërë veprime stimuluese dhe shoqërim të kontrollua­r të personit nën hetim, me qëllim për të zbuluar se ku do t'i shiste, por operacioni u ndërpre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.