DËSHMIA E KALLËZUESI­T

Panorama (Albania) - - BOTA -

Kallëzuesi, i cili bëri në shërbimet e inteligjen­cës një ankesë anonime mbi Presidenti­n Donald Trump, që i kërkonte Ukrainës të hetonte kundërshta­rin politik, ka arritur një marrëveshj­e për të dëshmuar para Kongresit, sipas Adam Schiff. Duke folur për “ABC News”, Schiff, i cili drejton Komitetin e Inteligjen­cës në Dhomën Përfaqësue­se, tha se kallëzuesi anonim do të dëshmojë shumë shpejt dhe gjëja e vetme që po e pengon këtë të ndodhë që tani, është marrja e garancisë për imunitetin tij nga hetimi nga avokatët që e përfaqësoj­në.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.