TELEFONATA “INKRIMINUE­SE”

Panorama (Albania) - - BOTA -

Gjatë një bisede telefonike, të realizuar më 25 korrik, Presidenti Trump ka kërkuar nga homologu i tij ukrainas që organet e shtetit të tij të nisin hetime kundër kundërshta­rit politik, Joe Biden, dhe djalit të tij, Hunter Biden, i cili më parë ka qenë pjesë e bordit të një kompanie të energjisë në Ukrainë, e cila dyshohej për çështje korrupsion­i. Sipas Trump, Biden ka bërë presion në kohën kur ishte zëvendëspr­esident, që Ukraina të mbyllte hetimin dhe të shkarkonte Prokurorin e Përgjithsh­ëm që nisi çështjen.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.