TAKIMI I SË SHTUNËS

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Kryedemokr­ati Lulzim Basha mblodhi të shtunën pasdite kolegjin e kryetarëve, ku u vendos ngritja e shtabit qendror elektoral dhe politik, shtabe që do të shtrihen në mënyrë piramidale në të gjithë vendin. Ndërkohë, për aksionin politik, që përfshin edhe protestat, është vendosur që format dhe afatet të përcaktohe­n në një moment të dytë, për të shmangur shfokusimi­n nga çështjet kryesore që janë aktualisht në vëmendje: Fazën finale të zgjidhjes së krizës politike dhe procesi i integrimit europian.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.