VENDOSET MË 17 DHE 18 TETOR

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Këshilli Europian do të marrë vendim për hapjen e negociatav­e të Shqipërisë në mbledhjen që do të zhvillohet në datat 17 dhe 18 tetor. Për të marrë hapjen e negociatav­e, Shqipëria duhet të ketë "Po”- në e të 27 vendeve anëtare të Bashkimit Europian. Deri më tani, vetëm Holanda ka dalë hapur kundër, ndërsa Franca dhe Danimarka shikohen si skeptike.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.