ANËTARËT

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Prokuroria për Krime të Rënda ka akuzuar si pjesëtarë të kësaj bande 11 persona. Më konkretish­t: Ilir Kupa, Fatmir Pjetri, Agustin Sula, Julian ( Enea) Qerrushi, Dritan Kola, Saimir Kala, Mark Shpendi, Hajdar Sefa, Lin Kala, Edmond Selala dhe Angjelin Ndreka. Procesi ndaj tyre u nda në dy procedime dhe grupi i dytë u dënua në Shkallë të Parë më 2 korrik 2018, pas 44 seancash gjyqësore.

Fatmir Pjetri, anëtar i “Bandës së Babagjysha­ve”

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.