NDJEKJA E OPERACIONI­T

Panorama (Albania) - - BOTA -

Shtëpia e Bardhë konfirmoi që Trump e vëzhgoi dhe dëgjoi operacioni­n në dhomën e Situatës të shtunën natën, të dielën në mëngjes me kohën e Sirisë, bashkë me këshilltar­in e Sigurisë Kombëtare, Robert O’Brien, zëvendëspr­esidentin Mike Pence, sekretarin e mbrojtjes Mark Esper dhe shefat e përgjithsh­ëm të Shtabit të SHBA- ve, gjeneralin e ushtrisë Mark Milley dhe brigadier- gjeneralin Marcus Evans.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.