KAMIONE

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

23 magazina dhe objekte të ndryshme brenda Doganës së Tiranës, 107 automjete dhe rreth 267 persona, janë kontrollua­r dje gjatë aksionit të Policisë, ndërsa janë shoqëruar 7 persona dhe është sekuestrua­r një pistoletë që do ekzaminohe­t

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.