Dyshime për pasurinë, anëtari i KLP nis “betejën” e dytë me vetingun

Komisioner­i kërkon rihetim për dy banesa, dhuratat monetare dhe mosdeklari­min e disa likuiditet­eve nga Dollapaj dhe gruaja

Panorama (Albania) - - AKTUALITET - BLEONA METUSHI Arben Dollapaj

Anëtari i Këshillit të Lartë të Prokuroris­ë, Arben Dollapaj, nisi "betejën" e dytë me procesin e vetingut.

Seanca e djeshme e KPA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.