Ministrave dhe zv/ ministrave po u nxjerr koka tym...

Panorama (Albania) - - SUPLEMENT -

Kjo foto është realizuar rreth një javë më parë nga paparazzi ynë. Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, zëvendësmi­nistrja e Ministrisë së Brendshmë, Romina Kuko, dhe zëvendësmi­nistri tjetër, Julian Hodaj, janë ulur në një bar dhe po pinë kafe. Ajo që të bie në sy në foto, është fakti se asnjëri nuk po bisedon me tjetrin. Janë të përqendrua­r në telefonat e tyre, ndërkohë që dy zonjat po tymosin duhan. Me siguri ka filluar një fluks pune i paparashik­uar për anëtarët e qeverisë dhe zëvendësit e tyre, për shkak të problemeve me tërmetin dhe ata duhet të mbikëqyrin dhe koordinojn­ë punët edhe kur janë në bar, jashtë zyrave të tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.