TAKIMI I RADHËS NË PODGORICË

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Pas Novi Sadit, Ohrit dhe Tiranës, samiti i katërt i MiniShenge­nit do të mbahet në Malin e Zi. Pas kërkesës së Kryeminist­rit Rama, Presidenti malazez, Milo Gjukanoviç, konfirmoi se është i gatshëm që vendi i tij të marrë përsipër organizimi­n e samitit të radhës. Ndërsa Kryeminist­ri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, theksoi se pret që samitet e radhës të organizohe­n edhe në Prishtinë dhe Sarajevë, duke theksuar edhe një herë ftesën për Kosovën e BosnjeHerc­egovinën, që t’i bashkohen kësaj nisme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.