5 MIJE

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

lekë në vit ose 420 lekë/ muaj i paguajnë aktualisht banorët e qytetit të Tiranës bashkisë, për pastrimin dhe largimin e mbeturinav­e. Për pak kohë, kjo tarifë do të pësojë rritje

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.