KËRKESA

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Autoritete­t u kanë bërë thirrje banorëve të strehuar në hotelet e Shëngjinit që të sigurojnë sa më parë banesa me qira dhe të lënë hotelet ku qëndrojnë që pas tërmetit të 26 nëntorit. Data 3 janar ishte afati i fundit për banorët e Thumanës për të lënë hotelet ku qëndronin të akomoduar, por pas rezistencë­s së banorëve autoritete­t u tërhoqën nga ky vendim dhe ata do të qëndrojnë në hotele deri në sigurimin e banesave me qira për t’u strehuar, por që e dhe ata e kanë shumë të vështirë gjetjen e tyre. Aktualisht, në 3 hotele të Shëngjinit janë të strehuar 930 banorë, të cilët i kërkojnë shtetit që t’u gjejë banesat me qira.

PALLATI I SHEMBUR NE THUMANE NGA TERMETI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.