NUK U PA ASNJË SHTRËNGIM DUARSH

Panorama (Albania) - - RAJON -

Lideri i LVV- së, Albin Kurti, dhe Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, nuk janë parë duke shtrënguar duart para fillimit të takimit të së hënës. Ata njihen si armiq politikë të hershëm, por Thaçi ishte shprehur se mbajtja e mërive nuk u takon pozitave të tyre. I pyetur nga mediat, Kurti tha se shtrëngimi­n e duarve e kishin kryer para se të hynin gazetarët në sallën ku po mbahej takimi. Kjo ishte hera e parë e takimit mes Thaçit dhe Kurtit, që kanë pasur marrëdhëni­e të tensionuar­a me akuza e kundërakuz­a ndër vite.

Propozimet e Kurtit për kabinetin

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.