KOMISIONI I REFORMËS

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Ndonëse Kryeminist­ri Rama dhe zyrtarët e lartë të PS- së në muajt tetor- nëntor të vitit të shkuar patën deklaruar se Reforma Zgjedhore sipas rekomandim­eve të OSBE- së do të përmbyllej brenda dhjetorit, një gjë e tillë nuk ndodhi. Kjo gjë më së shumti u ndikua edhe nga situata e tërmetit, por me rifillimin e sesionit të ri parlamenta­r në 20 janar, Komisioni i Reformës Zgjedhore do të ketë shumë punë, pasi kjo reformë pritet të përmbyllet në 6- mujorin e parë të vitit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.