3600 LEKE NE VIT

Panorama (Albania) - - SOCIALE -

ose 300 lekë në muaj është vlera mesatare e taksës për një apartament 80 metra katrorë, duke nisur nga muaji nëntor 2019. Këtë taksë e paguan cdo familje në Tiranë, me përjashtim të pensionsit­ëve që jetojnë pa të ardhura të tjera në familje dhe ata që jetojnë me ndihmë ekonomike, aplikimet e të cilëve duhet të jenë pranuar më parë nga Bashkia.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.