SHKARKIMI I METËS, PS KËRKON HETIM PËR NJË TJETËR SHKELJE

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Përballja e Presidenti­t Meta me maxhorancë­n është e destinuar që të vazhdojë edhe në vitin 2020 dhe çështjet janë edhe më të forta se ato që u konsuamuan në vitin që lamë pas. PS ka kërkuar që Komisionit Hetimor për Shkarkimin e Presidenti­t, t'i shtohet edhe kërkesa për hetimin e shkeljeve të Metës në lidhje me plotësimin e vakancave në Gjykatën Kushtetues­e. Edhe për këtë çështje është kërkuar opinioni i Komisionit të Venecias dhe me shumë gjasë, çështja do të marrë kohën e saj deri në fundin e këtij viti.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.