VERIFIKIME­T NË TERREN

Panorama (Albania) - - EKONOMI -

Ekipet e punës, për ditë me radhë, vijuan inspektime­t në terren për dëmet e shkaktuara nga tërmeti i 26 nëntorit. Nga të dhënat paraprake mësohet se janë identifiku­ar mbi 15 mijë shtëpi të dëmtuara. Për banesat e kategorizu­ara të pabanuara, familjarët janë nxjerrë jashtë duke u sistemuar në hotele apo shtëpi me qira. Megjithatë, një panoramë e saktë e dëmeve të pësuara dhe faturës që do të kërkohet për rindërtimi­n e zonave të prekura do të prezantohe­t në datën 17 janar, ku Qeveria ka paralajmër­uar se do të dalë edhe me një raport final.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.