221

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

VENDIME janë marrë nga KPK gjatë dy viteve proces rivlerësim­i: 94 vendime për konfirmim në detyrë për subjektet e rivlerësim­it; 83 vendime për shkarkim nga detyra për subjektet e rivlerësim­it dhe 19 vendime për ndërprerje të procesit

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.