Gjoni dhe Haliti nuk mjaftohen me kafe

Panorama (Albania) - - PANORAMA PLUS -

“Protestat” e stomakut i kanë qetësuar edhe deputetët Ralf Gjoni dhe Valter Haliti. Deputetët, të cilët ishin ulur në bar për kafe, kanë getur një zgjidhje të shpejtë duke ngrënë nga një sandiuç, si me shpejtësi dhe madje pak me siklet. Por si gjithmonë, paparazzi ynë ndodhet në kohën e duhur dhe në vendin e duhur për të dokumentua­r momentet kur deputeti jeton si i zgjedhuri i tij, pa shumë lukse.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.