0

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

DELEGATË

të Kongresit të Partisë Socialiste i përkasin diasporës, të cilët janë votuar përmes parimit një anëtar, një votë, në këshillat socialiste në vendet ku jetojnë. Socialistë­t kanë ngritur strukturat e tyre në vendet ku jetojnë shqiptarë, si Greqi dhe Itali

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.