TË ARRESTUARI­T

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

• 1. Besnik Domi, me detyrë Shef i Rendit në Komisariat­in e Policisë Shijak • 2. Sami Xhafa, me detyrë Shef i Stacionit të Policisë Manzë • 3. Ermal Petova, me detyrë specialist për Hetimin e Krimeve/ OPGJ, në Stacionin e Policisë Manzë • 4. Nukolle Marku, me detyrë specialist për Hetimin e Krimeve/ OPGJ, në Stacionin e Policisë Manzë • 5. Agim Osmani, me detyrë ndihmësspe­cialist/ SPZ, në Komisariat­in e Policisë Durrës • 6. D. D., me detyrë ndihmësspe­cialist/ SPZ, në Komisariat­in e Policisë Durrës • 7. Gani Dama, me detyrë oficer i Patrullës së Përgjithsh­me, në Komisariat­in e Policisë Durrës • 8. Haxhi Sherra, me detyrë ndihmësspe­cialist/ SPZ, në Komisariat­in e Policisë Shijak • 9. Petrit Neziri, me detyrë ndihmësspe­cialist/ SPZ, në Stacionin e Policisë Manzë • 10. Ndriçim Shika, me detyrë ndihmësspe­cialist/ SPZ, në Komisariat­in e Policisë Shijak • 11. Gjergji Gerco, me detyrë Sekretar i Njësisë Administra­tive Sukth • 12. Jul Kacadej, me detyrë specialist në IMT Shijak • 13. Marjus Shaini, me detyrë Kryeinspek­tor i IMT Shijak • 14. D. K., posedues dhe zhvillues i objektit të ndërtimit pa leje, i dyshuar për veprën penale "Ndërtimi i paligjshëm" • 15. P. M., posedues dhe zhvillues i objektit ndërtimit pa leje • 16. Gj. Z., posedues dhe zhvillues i objektit ndërtimit pa leje • 17. Adem Lika, posedues dhe zhvillues i objektit ndërtimi pa leje • 18. Q. D., posedues dhe zhvillues i objektit ndërtim pa leje • 19. A. N., me detyrë specialist i Armatimit në DVP Durrës

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.