PAKËNAQËSI­A E LLESHAJT PËR MEDIAN

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Në 10 janar, gjatë një interviste për një emision televiziv, ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, shprehu pakënaqësi­në e tij për punën e medias dhe më konkretish­t, për publikimin e pamjeve të vrasjes në Rrëshen. "Po shikoja në media videon e vrasjes në Rrëshen, e kanë transmetua­r qindra herë. A thua se po na bënin kurs për snajper. Se në shkollën për snajper bëhen ato gjëra, që thonë këndi i snajperit, jo forca e goditjes", tha Lleshaj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.