Votimi në Kuvend për Antishpifj­en

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Edhe pse mes kundërshti­sh shumë të forta, madje edhe protesta të gazetarëve para Parlamenti­t, maxhoranca e miratoi Paketën Antishpifj­e me 87 vota pro në seancën e fundit të vitit 2019. Në këtë votim, si në shumë raste të tjera, Partisë Socialiste iu bashkuan me kartonë jeshilë edhe disa nga deputetët e rinj të opozitës parlamenta­re. Në votimin e parë nuk pati shumë surpriza, ndërsa tashmë mbetet për t'u parë se si do të votohet dhe nëse maxhoranca do të bëjë ndryshime të tjera, siç disa organizata mediatike kanë kërkuar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.