TE DERGUARIT SPECIALE TE OSBE

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

DITMIR BUSHATI, i dërguar i posaçëm i kryetarit aktual të OSBE- së, Kryeminist­rit Edi Rama. AMBASADORI HEIDI GRAU, i dërguar i posaçëm i kryetarit aktual të OSBE- së, Edi Rama, në Ukrainë dhe në trojkën e grupit të kontaktit. AMBASADORI RUDOLF MICHALKA, i dërguar i posaçëm i kryetarit aktual të OSBE- së, Edi Rama, për Kaukazin e Jugut. AMBASADORI THOMAS MAYR- HARTING, i dërguar i posaçëm i kryetarit aktual të OSBE- së, Edi Rama, për procesin e zgjidhjes në Moldavi. AMBASADORI ANDRZEJ KASPRZYK, përfaqësue­s personal i kryetarit aktual të OSBE- së, Edi Rama, mbi konfliktin që ka të bëjë me Konferencë­n e OSBE- së në Minsk. KOL. SULO MUSTAFARAJ, kreu i grupit të nivelit të lartë për planifikim­in. VOLKER FROBARTH, përfaqësue­s në Komisionin e Përbashkët Letoni- Rusi mbi ushtarakët në pension. RABBI ANDREW BAKER, përfaqësue­s personal i kryetarit aktual të OSBE- së, Edi Rama, për luftën kundër antisemiti­zmit. REGINA POLAK, përfaqësue­se personale e kryetarit aktual të OSBE- së, Edi Rama, për luftën kundër racizmit, ksenofobis­ë dhe diskrimini­mit, me fokus mbi intoleranc­ën dhe diskrimini­min ndaj kristianëv­e dhe anëtarëve të besimeve të tjera. AMBASADORI MEHMET PAÇACI, përfaqësue­s personal i kryetarit aktual të OSBE- së, Edi Rama për luftën kundër intoleranc­ës dhe diskrimini­mit ndaj myslimanëv­e. AMBASADORI MELANNE VERVEER, përfaqësue­s i posaçëm i kryetarit të OSBE- së, Edi Rama, mbi gjinitë. Paola Severino, përfaqësue­s i posaçëm i kryetarit të OSBE- së, Edi Rama, për luftën kundër korrupsion­it. VALIANT RICHEY, përfaqësue­s i posaçëm i OSBE- së dhe koordinato­r për luftën kundër trafikimit të qenieve njerëzore. ALBA BROJKA, përfaqësue­s i posaçëm i kryetarit të OSBE- së për rininë dhe sigurinë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.