REFUZIMI

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Më 18 nëntor të vitit të kaluar, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut u refuzuan për të nisur negociata me Bashkimin Europian. Dy vendet kryesore, të cilat thanë se Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut nuk janë gati, ishin Franca dhe Holanda. Moshapja e negociatav­e shkaktoi pakënaqësi jo vetëm te populli shqiptar dhe ai maqedonas, por edhe mes eurodepute­tëve, të cilët e quajtën një gabim historik.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.