MINISTRI I BRENDSHEM

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

“Nëse brezat e mëparshëm ia dolën përgjatë 107 viteve në kushtet e tyre, ne mund dhe do t’ia dalim në këtë segment të së ardhmes, që na përket neve për ta zhvilluar, në kushte shumë më të përshtatsh­me. Policia e Shtetit shqiptar kryeson sot pa asnjë diskutim, dhe me të gjitha meritat e mundshme, listën e institucio­neve më të vlerësuara dhe më të besueshme për publikun në Shqipëri. Por pa asnjë diskutim dhe pa asnjë dyshim, ne të gjithë e dimë se ende jemi larg pritshmëri­së publike dhe larg nivelit të mundësive dhe ambicieve tona, për një polici moderne në të gjitha dimensione­t”, u shpreh ministri Lleshaj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.