ARDI VELIU

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

“Për vitin 2020, objektivat tanë janë shumë të qartë, duke veçuar si prioritet luftën kundër krimit të organizuar. Policia e Shtetit do të demonstroj­ë në këtë luftë se ka kapacitete­t, motivimin dhe përgjegjës­inë për t’iu përgjigjur pritshmëri­ve të publikut”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.