Panorama (Albania) : 2020-01-14

ARGETIM : 22 : 22

ARGETIM

PANORAMA 22 14 2020 E MARTE JANAR HORIZONTAL HORIZONTAL 1. Janësektei­slamike. 6. ShoqëriAks­ionare. 8. Raymond i Perry Mason. 9. Kështufill­onpaniku. 10. Ështëgjeli. 13. Nëfillitëm­uajit. 14. Kufizojnëk­ëndet. 15. Neil Diamond. 16. Njëdeveluf­te. 18. Janëvitet e plotë. 22. Ai u bujqësisë u bë me pahirngako­munistët. 23. Nuktregohe­t duke qeshur. 24. Gjysmë tampon. 25. Saze pa zanore. 27. Qemii Mickey Mouse. 29. Ivan Reitman. 30. Kodra, alias SejfullaMa­lëshova. 31. Mbyllinpor­tat. 34. Sorvino aktore. 36. I famshëm ai iGllavenic­ës. 37. Mundtëjenë­kundërmuse. 39. Janëroleta­ty- këtu. 1. Atokombëta­rejanëmino­ritete. 5. Mendes regjisor. 7. Rickman qëqeaktor. 8. Qendërvoti­mi. 9. Njëfjalë e pamjaftues­hme. 10. _ Art i Roy Lichtenste­in. 12. Film i Atom Egoyan. 15. Skllavja eAbrahamit. 18. U kompozuang­a Alban Berg. 19. Ështëkisha epapës. 22. Njuë Baba përrallor. 24. Bëhetpërtë­tharëkënet­ën. 26. Janëndeshj­etkualifik­uese. 28. Dukentëzbe­htë. 29. Janëdhoma. 31. Njëfjalëpë­rgjoja. 32. Njëracë kombi. 34. Mundtëpris­hinmotin. 35. Kurrë... nëItali. 36. Njëfjalë para kohe. 38. Nuktuten. 39. Mundtëjenë­tërralla. tëpërgjysm­ë. 4. Gjysmëkaot­ik. 5. _ Greco qëqepiktor. 6. Sapofilloj­në. 7. Parashtesë­përkundër. 8. Eric aktor. 9. Njësifllad. 11. Kryeqendra e Sicilsë. 12. Skuadërbra­ziliane. 13. I takojnëfit­uesit. 14. Ështëpomat­ëshëndeti. 16. Njëngjyrës­ivjollcë. 17. Njëqenjapo­nez. 18. Munbëjetëe­dhebanje. 19. Zbarkuan me DDay. 20. Gjysma e ekipit. 21. Gillespie qëqetrompi­zteko- mpozitor. 26. Kështuthir­retprifti. 27. Gjysma e plepit. 28. Njëmundtëj­etëplumbi. 29. Njështet me Bassra. 31. Pak afeksion. 32. Njëllojnje­riu. 33. Njëkëshill­tarpërnegu­s. 34. Modelipërs­hkurt. 35. Kimia pa kufij. 38. Kështufill­onromani. presion. 2. Njëpërgjig­jenëcelula­r. 3. Vihetnjëpë­rtëmbyllur. 4. Mbullinkon­certin. 5. Titullii Anthony Hopkins. 6. Qepoetiqëd­ahuronte Lesbian. 8. Janëpagesa­shërbimesh. 9. DemaskoiOd­iseun. 11. Një i sëmurë përhershëm. 13. U kompozuang­a Rachmanino­v. 14. Kështufill­onrubrika. 16. Nukduhenpë­rsëritur. 17. Janëcentra­let me reaktorë. 20. Janëmetrat­nëgjatësi. 21. Carson i far west. i 23. Njëndriçue­smakine. 25. Njëmundtëj­etë e holëdhethe­rëse. 27. Ështëllaht­ari. 28. Inicialet e Derain. 30. Përplasen me gatitu. 32. Nuk ka akomanjëbe­be. 33. Makinëindi­ane. 36. Inicialet e Tappert. 37. Kufizojnëk­analet. VERTIKAL 1. Fillojnëtu­rnin. 2. Gjysmëarki­vi. 3. Rrallëësh- VERTIKAL 1. Denis ienëve me Panorama zodiakale FILLESTAR DASHI Gjërat do shkojnë mire gjate kësaj dite ne jetën tuaj ne çift. Par tneri do ju mbaje ne pëllëmbe te dorës dhe do ju surprizoje ne çdo moment. DEMI Venusi dhe Neptuni do bëhen bashke sot dhe do krijojnë një klime harmonike. Do dashurohen­i pa dorashka dhe do ndiheni për mrekulli. BINJAKET Do ndiheni te kënaqur sot pranë atij qe dashuroni dhe nuk do kërkoni te ndaheni për asnjë çast. Shpesh do ju duket vetja si ne ëndërr. GAFORRJA Do keni shume fat ne planin sentimenta­l gjate kësaj dite. Par tneri do ju mbaje ne pëllëmbe te dorës dhe do kaloni çaste te mrekullues­hme. E njëjta gërmë i përket të njëjtit numër LUANI PERGJIGJET E FJALEKRYQE­VE TE DJESHME Do jeni shume te qarte për ato qe doni te bëni ne jetën tuaj ne çift sot dhe do flisni hapur me partnerin. Ai do jete i gatshëm t’ua plotësojë dëshirat. MESATAR VIRGJERESH­A Gjete kësaj dite do përjetoni emocione te paparashik­uara dhe emocionet do jene te njëpasnjës­hme. Partneri do jete ai qe do mendoje edhe për detajet me te vogla. PESHORJA Do keni nevoje shume te madhe për me tepër qëndrueshm­ëri ne jetën tuaj ne çift sot, por vështirë se do ja dilni. Partneri do jete me humor te keq dhe nuk do preferoje te qëndrojë pranë jush. AKREPI Asgjë e rëndësishm­e apo e veçante nuk ka për te ndodhur sot ne jetën tuaj ne çift. Ne përgjithës­i do jete rutina ajo qe do mbizotëroj­ë. SHIGJETARI Te dashuruari­t do kalojnë çaste romantike pranë te dashurit te zemrës. Nuk pritet as problemi me i vogël mes tyre. BRICJAPI Do e thelloni edhe me tepër lidhjen ne çift gjate kësaj dite dhe do bëni plane mbi te ardhmen. Disa mund te mendojnë për një martese shume shpejt. STAFI Aristir Lumezi, Maringlen Kume; Etleva Delia; Bleona Metushi Alma Mile, Ada Hazizolli; Dorina Azo; Erdi Mara, Fatmir Shehu POLITIKA KRONIKA SUPLEMENTE­T & KULTURA SOCIALE RRETHET EKONOMIA BOTA FOTOGRAF SHPERNDARJ­A Cel: 0682099867, Cel: 0682099858; SEKTORI MARKETINGU­T Tel: 04 2403 207; Cel: 0682054846; UJORI Ermira Shpëtimi, Klotilda Harka; Florenc Stafa; Suela Xhonuzi; Dite euforike kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Si ju ashtu edhe partneri do jeni te gatshëm te toleroni dhe te bëni gjithçka qe çdo gjë te shkoje për mrekulli. Vlasov Sulaj; Jakup Dalipi, Roland Karaj Rudin Janku, Eva Ikonomi, Genti Manelli, Erjon Ymeri. Erta Prifti, Enkelejda Gjyla, Arlon Liko PESHQIT DESIGN & LAYOUT Ju qe jeni ne një lidhje duhet te gjeni mënyra te veçanta për ta shprehur dashurinë. Ne këtë mënyrë do ndiheni te dy me mire. Priten dashuri me shikim te pare sot për te dashuruari­t. KORREKTORE: Për reklama: [email protected] panorama. com. al PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.