KOMISIONI I REFORMËS

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Komisioni i Posaçëm Parlamenta­r e rifilloi punën e tij në gjysmën e dytë të vitit që lamë pas i riformatua­r. Vendet e lëna bosh nga përfaqësue­sit e PD dhe LSI u zunë nga deputetët e rinj, ku një vend si bashkëkrye­tare zuri edhe Rudina Hajdari, e cila, ndryshe nga kolegët e saj të PD- së, qëndroi në Kuvend.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.