PALLATE

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

dhe 548 shtëpi rezultuan të jenë dëmtuar rëndë nga tërmeti i 26 nëntorit, duke bërë që në këtë formë kryeqyteti të ishte më i prekuri nga lëkundjet e fortat sizmike, ndonëse në Durrës e Thumanë humbën jetën 50 persona

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.