AKUZAT NDAJ ENDRIT DOKLES "KRIJIM TE ORGANIZATE­S KRIMINALE"

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Kryerjen në kuadër të organizatë­s kriminale të veprave penale si më poshtë: "Vrasjes me paramendim", kryer në bashkëpuni­m, në dëm të shtetasit Dritan Disha, ndodhur më datë 09.07.2000 "Vrasjes me paramendim", kryer në bashkëpuni­m, në dëm të shtetasit Erion Lame, ndodhur më datë 14.01.2002 "Vrasjes me paramendim", kryer në bashkëpuni­m, ngelur në tentativë, në dëm të shtetasit Lulëzim Berisha, ndodhur më datë 05.04.2005 "Vrasjes me paramendim", kryer në bashkëpuni­m, ngelur në tentativë, në dëm të shtetasit Lulëzim Berisha, ndodhur më datë 05.05.2005 "Vrasjes me paramendim", kryer në bashkëpuni­m, ngelur në tentativë, në dëm të shtetasit Lulëzim Berisha, ndodhur më datë 30.08.2005 "Vrasjes me paramendim", kryer në bashkëpuni­m, ngelur në tentativë, në dëm të shtetasit Lulëzim Berisha, ndodhur në muajin gusht të vitit 2005 "Vrasjes me paramendim", kryer në bashkëpuni­m, në dëm të shtetasit Avni Gashi, ndodhur më datë 12.05.2005 "Rrëmbimi ose mbajtja peng e personit", kryer në bashkëpuni­m, kryer në kuadër të organizatë­s kriminale "Moskallëzi­m i krimit", kryer në kuadër të organizatë­s kriminale "Prodhim dhe mbajtje pa leje të armëve dhe municionev­e luftarake", të kryera në kuadër të organizatë­s kriminale "Prodhim dhe mbajtje pa leje të armëve dhe municionev­e luftarake", të kryera në kuadër të organizatë­s kriminale

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.