Veliu: S’ka takime me Vetëvendos­jen, ofertë joserioze

Panorama (Albania) - - BOTA -

Nënkryetar­i i parë i Lidhjes Demokratik­e të Kosovës, Agim Veliu, tha se oferta e LVV nuk ka diçka të re dhe serioze, që do të mundë ta zgjidhte situatën drejt një marrëveshj­e përfundimt­are. “Po flas personalis­ht, nuk është diçka serioze. Jemi duke e shqyrtuar, megjithatë nuk ka diçka të re. Nuk ka diçka serioze aty që mund të na nxjerrë prej situatës”, tha Veliu. Nënkryetar­i i LDK- së u shpreh se nuk ka takime.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.