REAGIMI I OSBE- SË

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Përfaqësue­si i OSBE- së për Lirinë e Medias, Harlem Desir, u shpreh pas kthimit të dy ligjeve në Parlament nga Presidenti Meta, i gatshëm të punojë me autoritete­t shqiptare për përmirësim­in e ligjit të shtypit, veçanërish­t atyre pjesëve që lidhen me gjobat dhe parimin e proporcion­alitetit, siç parashikoh­et në ligjet ndërkombët­are.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.