MASAT E SIGURISË

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Në konferencë­n e djeshme për mediat, Prokuroria bëri të ditur se masat e sigurisë për të arrestuari­t do të vlerësohen gjatë ditës së sotme nga Gjykata e Tiranës. Drejtuesja e Prokuroris­ë së Tiranës nuk dha detaje në lidhje me kërkesën për masa, që do të bëjë organi i hetimit në seancën e sotme, por tha se do të bëhet një vlerësim për secilin nga të arrestuari­t dhe më pas do të konkludohe­t me një kërkesë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.