10

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

MILIONË EURO

ka akorduar Komisioni Europian nga fondet para aderimit për të vlerësuar, siç tha eurokomisi­oneri Varhelyi, për performanc­ën apo punën e mirë të bërë nga Shqipëria deri tani, duke vënë në parantezë Reformën në Drejtësi, ngritjen e institucio­neve të reja të saj, por dhe nisjen e Reformës Zgjedhore

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.