31

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

PERSONA

u vunë në pranga gjatë kësaj jave nga Policia e Tiranës, e cila nën drejtimin e Akuzës së Kryeqyteti­t ekzekutoi fletarrest­et. Në pranga kanë rënë ishfunksio­narë të pushtetit lokal dhe ndërtues, inxhinierë dhe arkitektë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.