NDERTESA

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

në Tiranë pësuan dëmtime serioze, gjithashtu edhe rreth 965 ndërtesa në Durrës. Dëmet e tërmetit u kontrollua­n prej inxhinierë­ve civilë nga Bashkimi Europian, Shtetet e Bashkuara dhe ekspertë vendës, për të vendosur nëse ndërtesat janë struktural­isht të sigurta ose jo

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.