VIKTIMA

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Nga verifikime­t e kryera në sistem, 28- vjeçari rezulton të jetë deportuar nga autoritete­t franceze më 6 nëntor të vitit 2018. Sipas të dhënave që ka verifikuar grupi hetimor, Vilson Tafçiu rezulton të jetë larguar nga Shqipëria më 7 mars të vitit 2018 dhe ka qëndruar në Francë. Atje është arrestuar disa ditë më pas, konkretish­t më 12 mars 2018, pasi u kap duke shpërndarë lëndë narkotike. Drejtësia franceze e ka dënuar me një vit heqje lirie, por pasi ka qëndruar 8 muaj në paraburgim është vendosur që të deportohet në Shqipëri.

Viktima, Vilson Tafçiu

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.