SI U ZGJODH

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Lefter Alla drejton Bashkinë e Bulqizës që prej zgjedhjeve të 30 qershorit të vitit 2019. Alla mori 7269 vota kundrejt 522 votave që mori Ilir Balla nga Bindja Demokratik­e. Në rang bashkie, votuan gjithsej 8769 votues të regjistrua­r. Kujtojmë që në zgjedhjet e shkuara lokale nuk mori pjesë në garë opozita, pra, PD- ja dhe aleatët e saj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.