SAMITI I ZAGREBIT

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Në majin e këtij viti, Samiti i Zagrebit do të jetë shansi i radhës për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për të hapur negociatat me Bashkimin Europian, pasi dështuan në samitin e tetorit të 2019- ës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.