Çiljeta e nis si beqare 2020, si dështoi plani i martesës me futbollist­in e pse u zhdukën kujtimet

“PANORAMA PLUS”/ RIKE ROÇI, NE PRAG TE FEJESES ME SPORTISTIN. LEI KRAJA: NE KRAH DUA NJE BURRE QE TA MBAJE FJALEN

Panorama (Albania) - - FAQE 1 -

ÇILJETA XHILAGA DHE ALBAN HOXHA ( MAJTAS) FAQJA E PARE E “PANORAMA PLUS”

STRESI RIKTHEHET ME KEISIN, ARSYEJA PSE NËNA E TIJ KËMBËNGULI PËR TË MOS E HUMBUR NUSEN IDEALE PËR DJALIN E SAJ PROBLEMATI­K

RRËFEHET RUDINA DEMBACAJ: KAM RËNË KOKË E KËMBË BRENDA ME MARKUN, AI ËSHTË SI BABAI IM

ÇILJETA XHILAGA E NIS SINGLE 2020- ËN, SI U PRISH PLANI I MARTESËS ME ALBAN HOXHËN DHE ARSYEJA PSE ZHDUKËN KUJTIMET 4- VJEÇARE

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.