KONFERENCA E DONATORËVE

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Presidenti i Këshillit Europian, Charles Michel, gjatë vizitës së tij dje në Tiranë, theksoi se Konferenca e Donatorëve që do të mbahet në 17 shkurt, është një mundësi shumë e mirë për të ndihmuar në procesin e rindërtimi­t dhe se BE do të japë gjithë kontributi­n e saj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.