60 HETUES

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

do të jenë pjesë e Byrosë Kombëtare të Hetimit dhe gara për zgjedhjen e tyre do të hapet pas zgjedhjes së drejtuesit. BKH përbëhet nga një drejtues dhe një ekip hetuesish, të cilët do të duhet të përmbushin standarde të forta të ngjashme me ato të FBI- së

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.