DENONCIMI

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Në zgjedhjet parlamenta­re në 2017- ën, sipas sekretarit të përgjithsh­ëm të PDsë, kryebashki­aku aktual i Hasit është denoncuar për blerje votash për llogari të PS- së. Numri dy i selisë blu akuzon Prokurorin­ë se e mbylli çështjen pa bërë hetimet në mënyrë profesiona­le. Sipas Bardhit, Morina është i filmuar me zë dhe figurë, teksa i ofron një qytetari 50 mijë lekë për çdo votë të familjes së tij.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.