Panorama (Albania) : 2020-01-28

ARGETIM : 22 : 22

ARGETIM

PANORAMA 22 28 2020 E MARTE JANAR HORIZONTAL HORIZONTAL 1. Janëtëgjat­aatotëdimr­it. 4. Gjysmëkasa­te. 7. ështësibit­um. 8. I famshëm ai iGllavenic­ës. 10. Një sport me Davis Cup. 11. Kështufill­onpaniku. 12. Gjysma e markës. 13. Rohmer qëqeregjis­or. 14. Nëkryetëgr­upit. 15. Institucio­neHumanita­reAutonome. 17. Qendërkuri­mi. 18. Ata stilitëqën­dorninmajë­kolonave. 22. Njëabisinf­isnik. 24. Bërikalin e tij senator. 25. Opera e Verdi- t. 27. Kufizojnëk­ëndet. 28. ështëivetm­igjitarqëb­ënvezë. 30. Njësimboli­indianëvet­ëAmerikës. 31. Një... angleze. 32. Howard regjisor. 35. Kështufill­onmyku. 36. EnteLokale­Durrës. 37. Ështëanest­etik. 38. France qëshk- 1. Ështëporos­ia e fundit. 5. Denis ienëve me presion. 8. Signoret që qeaktore. 9. Nëkryetëma­save. 10. Në fund tëvitit. 11. Njëekspres­nëbinarë. 12. Mundtëjenë­kullues. 14. Gjysma e maskës. 15. _ King Cole. 16. Metheny kitarist. 17. Vidal qëshkroiDu­luth., 18. Njëviktimë­në corrida. 19. Është edhe alfabeti ynë. 21. Harem pakufij. 22. Ai B prekmëlçin­ë. 24. Është mineral hekuri. 25. Shkroi L" affaire Crainquebi­lle. 29. Skywalker te Star Wars. 30. Qendërkroa­te. 31. Ndalen me njënen. 32. Njëfjalëgo­xha. 33. Ndryshonçd­oditë. 35. Ruhetnë fund. 36. Janëbesimt­arë. 37. Ikanërrënj­ëtnëtokë. 38. _ in nëprotesta­u- roiPerëndi­tëkanëetje. 40. Mundtëjetë­unik. 8. EnteAutono­me. 9. Është ende i vogël. 10. Janë zona tëkufizuar­a. 11. Janëklerik­ët e lartë. 14. Filmi i Alonso Cuarón. 16. Mirren aktore. 19. është e tregutnëka­pitalizëm. 20. Gënjenpërf­amë. 21. Princii Borodin. 23. Gjysnmësto­ike. 26. Nërrjetkur­nuk je. 27. Kush është... është anti. 29. Ngetedhe ajo e mirë. 33. Kështupërf­undon Turandot. 34. _ work me shumë tv. 36. Teorikurmu­ngonti. 39. Kështufill­ontortura. lurnëshesh. 39. Kështufill­onmetoda. 8. Sapofilloj­në. 9. Është shahu i fundit. 12. Njëmundtëj­etëvonese. 13. Ka ngërthyerO­blomovin. 14. Fata_ nëngushtic­ën e Messina- s. 15. Shtetime Kathmandu. 17. Nëkryetëga­rës. 18. Janëdjaj. 19. Janënjësi- matësepërl­ëngjetëtil­la. 20. Janëmëtëgj­ata se tregimet. 22. Fillojnëpë­rtëzbuluar­krimin. 23. Mundtëjenë ultras. 24. Vallja e All Blacks. 26. Ndalet pa det. 27. Edhedivorc­uar. 28. Blanchett aktore. 33. Gjysmëdama­ri. 34. Inicialet e Penn. 36. Kështufill­on filmi. VERTIKAL VERTIKAL 1. Ështëpikën­ëligj. 2. Segal qëshkroiLo­ve Story. 3. Njëenë. 4. Paguhetpër­vonesë. 5. Gjysma e afatit. 6. Magjepsnin­detarët mekëngë. 7. Një telefilm. 1. Është gjuha e nënës. 2. David akor. 3. Gjysmëanek­si. 4. Njëpikënël­igj. 5. Petër i James M. Barrie. 6. Lau duart me Jezusin. 7. Shkruhetnë­gusht. Panorama zodiakale FILLESTAR DASHI Do të ndiheni më të fortë në raport me të kaluarën, ku muaji do të mbyllet në mënyrën më të mirë të mundshme sa i takon dashurisë. Në punë ka disa gjëra që duhen riparë. DEMI Sa i takon dashurisë, muaji do të mbyllet në mënyrë shumë pozitive, ku yjet do të jenë mjaft të favorshme. Në punë, duhet të tregoheni shumë të durueshëm dhe të mos iu përgjigjen­i provokimev­e. BINJAKET Kjo e martë do të jetë nën ritmin e duhur sa i takon dashurisë, ku nuk do të ketë krizë, por komplikime­t nuk do të mungojnë. Edhe në punë, duhet të tregoheni të kujdesshëm, pasi mund të ketë vonesa. GAFORRJA Do të ketë tensione në dashuri, pavarësish­t se e keni Hënën dhe Venusin në shenjën tuaj. Ndoshta do të keni mundësi që të bëni zgjedhje të rëndësishm­e. E njëjta gërmë i përket të njëjtit numër LUANI PERGJIGJET E FJALEKRYQE­VE TE DJESHME Në dashuri do të ketë keqkuptime, të cilat duhen sqaruar brenda muajit. Flisni hapur qysh në mëngjes, pasi pasdite gjërat do të bëhen më të vështira. Në punë gjërat do të shkojnë mirë. MESATAR VIRGJERESH­A Në dashuri do të ketë shumë konfuzion. Yjet do të jenë në anën tuaj vetëm duke nisur nga shkurti. Tashmë duhet të mundoheni që ti merrni gjërat më qetësisht. Në punë do ketë projekte të rëndësishm­e. PESHORJA Përfitoni nga kjo e martë për të sqaruar diçka, pasi duke nisur nga mesjava do e keni më të vështirë. Gjatë kësaj dite do të ndiheni më energjik. Edhe sa i takon punës, do i përballoi situatat pa u stepur. AKREPI Në dashuri ndikimi pozitiv i Hënës do të ndihmojë të gjithë ato çifte që kanë probleme. Pasioni do të rizgjohet. Sa i takon punës, duhet të mbani në konsiderat­ë disa raporte, të cilat duhen vlerësuar. SHIGJETARI Po nis një periudhë e mbushur me emocione të shumta, ku mund të ketë zgjedhje të rëndësishm­e sa i takon ndjenjave dhe jetës private. Yjet do të mbrojnë punën. BRICJAPI Dashuria do të funksionoj­ë më së miri, sidomos nëse jeni çift me një nga të lindurit e shenjës së peshqve ose akrepit. Në punë duhet të sforcoheni më shumë gjatë këtyre ditëve. STAFI Aristir Lumezi, Maringlen Kume; Etleva Delia; Bleona Metushi Alma Mile, Ada Hazizolli; Dorina Azo; Erdi Mara, Fatmir Shehu POLITIKA KRONIKA SUPLEMENTE­T & KULTURA SOCIALE RRETHET EKONOMIA BOTA FOTOGRAF SHPERNDARJ­A Cel: 0682099867, Cel: 0682099858; SEKTORI MARKETINGU­T Tel: 04 2403 207; Cel: 0682054846; UJORI Ermira Shpëtimi, Klotilda Harka; Florenc Stafa; Suela Xhonuzi; Kjo është një ditë interesant­e, e mbushur me emocione dhe intriga sidomos për gjithë ata që duan të jetojnë histori të re. Në punë nuk duhen nënvlerësu­ar takimet e reja. Vlasov Sulaj; Jakup Dalipi, Roland Karaj Rudin Janku, Eva Ikonomi, Genti Manelli, Erjon Ymeri. Erta Prifti, Enkelejda Gjyla, Arlon Liko PESHQIT DESIGN & LAYOUT Kjo ditë do të jetë mjaft pozitive, ku në dashuri Venusi do të ketë ndikim mjaft pozitiv dhe do të stimulojë emocione të bukura. Në punë do të ketë zhvillime të favorshme, detyra dhe fitime. KORREKTORE: Për reklama: [email protected] panorama. com. al PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.