1 MILION BANORË

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

parashikoh­et nga INSTAT të jetë popullsia e Shqipërisë në vitin 2030. Tkurrja e shpejtë e popullsisë së Shqipërisë, e cila 30 vite më parë llogarirte­j si vendi me moshën më të re mesatare në Europë, lidhet me largimin masiv të të rinjve dhe rënien e lindjeve

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.